سیستم های سقف جمع شونده یا سقف های متحرک، سازه های نوین در معماری امروزی هستند که به دو صورت دستی و اتوماتیک باز و بسته می شوند. امروزه در ساخت این سقف ها بر خلاف گذشته از فناوری های بسیار جدیدی استفاده شده و نوع اتوماتیک سقف های متحرک، توسط یک موتور الکتریکی و کنترل از راه دور باز و بسته می شوند. در ساخت سقف های متحرک از متریال های گوناگونی همچون پلی کربنات، شیشه، پارچه، چوب، فلز و غیره استفاده شده و در طرح ها و رنگ های متفاوتی قابل سفارش هستند. به طور کلی در طراحی و ساخت سقف های متحرک، از مواد اولیه و متریال های بسیار با کیفیتی استفاده شده ولی این سقف ها نیز همانند سایر سازه ها، پس از مدتی استفاده ممکن است دچار برخی مشکلات و ایراداتی در عملکرد خود شوند. در چنین شرایطی نیز سقف های متحرک یا تاشو نیاز به تعمیر و بازسازی داشته و بهتر است در این مواقع توسط شرکت ها و مراکز معتبر و حرفه ای سقف متحرک خود را بازسازی نمایید.
چه زمانی سقف متحرک نیاز به بازسازی خواهد داشت؟
مشاهده برخی علایم نشان دهنده وجود مشکل و یا خرابی در سقف های متحرک است که از جمله این علایم می توان به موارد زیر اشاره نمود:
-
گرم شدن بیش از حد موتور سقف متحرک
موتور های الکتریکی که در سقف های متحرک استفاده می شوند، دارای سنسور حرارتی بوده و این سنسور ها از گرم شدن بیش از حد موتور جلوگیری می کنند. حرارت بالای موتور می تواند در عملکرد صحیح آن تأثیر داشته و سبب کاهش طول عمر آن شود.
-
وجود فرورفتگی و یا شکستگی در سقف های متحرک
همانطور که گفته شد از متریال های متفاوتی در ساخت سقف های متحرک استفاده شده و وجود هرگونه شکستگی و یا فرورفتگی در سازه اصلی و همچنین در چها رچوب های آن، می تواند در عملکرد درست سقف های متحرک تأثیر منفی بگذارد.
-
وجود سر و صدا در زمان باز و بسته شدن
تمامی سقف های متحرک دارای اتصالات و پیچ و مهره های گوناگونی بوده و سقف های متحرک برقی جهت باز و بسته شدن بر روی ریل های ثابتی حرکت می کنند. زمانی که این پیچ و مهره ها شل شده و یا ریل های سقف دچار هر گونه شکستگی و یا ایراد شوند، سقف از خود صدا های ناخوشایندی تولید کرده و ممکن است در حین عملکرد متوقف شود.
از دیگر علایم نیاز به بازسازی سقف های متحرک نیز می توان به وجود زنگ زدگی در اتصالات آن، پوسیدگی و یا رنگ پریدگی سقف های متحرک پارچه ای، سوراخ شدن سقف های متحرک پلی کربنات، نشتی در سقف های شیشه ای و غیره اشاره نمود.
بازسازی سقف متحرک چگونه انجام می شود؟
بازسازی سقف متحرک بسته به محل آسیب دیدگی متفاوت بوده و همانند سایر سازه ها نیازمند رعایت اصول و مراحل متفاوتی خواهد بود. عدم توجه به هر یک از این استاندارد ها نیز می تواند سبب آسیب جدی به سقف های متحرک شود. به عنوان مثال در صورت آسیب دیدگی پارچه به کار رفته در سقف متحرک پارچه ای ، به طور کامل متریال پارچه از سازه اصلی جدا شده و پارچه نو و باکیفیت تری به جای آن نصب می شود. همچنین در صورت زنگ زدگی تجهیزات فلزی سقف متحرک، تکنیسین مربوطه زیر سازی های لازم را در نواحی آسیب دیدگی انجام داده و سپس تجهیزات فلزی را توسط رنگ های صنعتی ضد زنگ، رنگ آمیزی می نماید. وجود نشتی در سقف های متحرک به ویژه در سقف های متحرک شیشه ای نیز نیاز به بازسازی داشته و در صورت اطمینان از وجود نشتی به دلیل شرایط بد آب و هوایی و همچنین آسیب های محیطی، می توانید توسط تیم های حرفه ای مشکل را برطرف نموده و سقف متحرک خود را بازسازی نمایید.
اینجا بخوانید: چگونگی ساخت سقف متحرک
مزایای بازسازی سقف متحرک
از جمله مزایای بازسازی سقف متحرک می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- جلوگیری از بروز حوادث جبران ناپذیر مانند سقوط سازه اصلی سقف های متحرک
- صرفه جویی در زمان و هزینه نسبت به تعویض سقف های متحرک
- جلوگیری از وارد آمدن صدمات بیشتر به سقف های متحرک
- کمک به افزایش طول عمر سقف های متحرک
هزینه بازسازی سقف متحرک
بازسازی سقف های متحرک بنابر نوع محل آسیب دیدگی و جنس به کار رفته در این نوع سقف ها دارای هزینه های متفاوتی بوده و نمی توان قیمت دقیقی را برای آن مشخص نمود. از دیگر عوامل تأثیرگذار نیز می توان به ابعاد سقف متحرک، تخصص تیم بازسازی، استفاده از متریال های اصل و با کیفیت و غیره اشاره نمود.
در پایان
شرکت صنعتی هوبر دارای سال ها فعالیت در زمینه ارائه پروژه سقف ها و سایبان های متحرک بوده و با بهره مندی از تیم بسیار باتجربه و ماهر خورد، تمامی خدمات نصب و اجرای این سقف ها را به مشتریان ارائه می دهد. عزیزانی که قصد اطلاع از هزینه بازسازی سقف های متحرک و دریافت راهنمایی های لازم در این حوزه را دارند، می توانند با شماره تلفن 02188607832 تماس گرفته و با کارشناسان ما در ارتباط باشند.
بدون دیدگاه