یکی از سؤالات مهم برای افرادی که قصد خرید سایبان دارند، این است که سایبان دستی را خریداری کنند یا سایبان برقی؟ پاسخ به این سؤال کمی دشوار است. زیرا هر کدام از این سایبان ها از ویژگی ها، مزایا و معایب متفاوتی برخوردار بوده و هر یک بر اساس نیاز، دارای کاربرد های گوناگونی هستند. سایبان ها سازه های بسیار مناسبی جهت بهره مندی از محوطه خارجی بوده و امکان استفاده از فضای باز را به ویژه در روز های بسیار گرم تابستانی برای افراد فراهم می آورند. در گذشته ای نه چندان دور، سایبان ها تنها به صورت دستی قابل طراحی و اجرا بودند و از آن ها تنها در فضای بیرونی مغازه ها استفاده می شد. اما امروزه سایبان ها در انواع برقی و اتوماتیک نیز طراحی شده و به صورت کنترل از راه دور باز و بسته می شوند و دارای کاربرد های فراوانی نیز می باشند در نتیجه این سایبان ها امروزه جایگزین سایبان های قدیمی دستی شده اند. جهت آشنایی با دلایل استفاده از سایبان برقی به جای سایبان دستی در ادامه مقاله با ما همراه باشید.
سایبان برقی
سایبان متحرک برقی در واقع نوعی سایبان جمع شونده است که به صورت خودکار باز و بسته می شود. در این نوع سایبان های جمع شونده از یک موتور برای باز و بسته شدن سایبان استفاده شده و جهت کاربرد در پاسیو نیز گزینه بسیار مناسبی هستند.
مزایای سایبان برقی
از جمله مزایای سایبان برقی می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- استفاده از آن ها بسیار آسان بوده و با یک کنترل از راه دور می توانید سایبان را باز و یا جمع نمایید.
- این سایبان از انعطاف پذیری بالایی برخوردار بوده و قابل استفاده در مکان های متفاوت می باشد.
- موتور های به کار رفته در سایبان برقی از جنس فولاد یا آلومینیوم هستند و به دلیل خاصیت ضد زنگ آن ها، بسیار بادوام و مقاوم می باشند.
- سایبان های متحرک برقی قابل تنظیم بوده و می توانید آن ها طوری برنامه ریزی کنید که در هنگام غروب خورشید به طور خودکار جمع شوند.
اینجا بخوانید: مزایای استفاده از سایبان متحرک در فضای باز
معایب سایبان برقی
از جمله معایب سایبان برقی نیز می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- قیمت این سایبان ها گران تر از سایبان های دستی بوده و هزینه نصب و اجرای آن ها نیز بالاتر است.
- سایبان های برقی نیاز به تعمیر و نگهداری بیشتری داشته و در صورت عدم نگهداری درست، عملکرد صحیح آن دچار اختلال خواهد شد.
سایبان دستی
این نوع از سایبان ها نیز همان طور که از نامشان پیداست به طور دستی باز و بسته شده و توسط طناب، زنجیر و یا میل لنگ جدا شدنی حرکت می کنند. در واقع می توان گفت نیروی استفاده شده در این سایبان برای باز و بسته شدن، نیروی دست بوده و بر خلاف سایبان های برقی اتوماتیک نمی باشند.
مزایای سایبان دستی
از جمله مزایای سایبان دستی می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- نصب سایبان های دستی بسیار راحت بوده و از هزینه پایین تری نیز برخوردار هستند.
- با استفاده از این سایبان ها به دلیل عدم استفاده از برق، می توان در مصرف انرژی صرفه جویی نمود.
- این سایبان ها نیاز به سیم کشی نداشته و سبب ایجاد برق گرفتگی در شرایط بد آب و هوایی نخواهد شد.
- سایبان های دستی برخلاف سایبان های برقی نیاز به نگهداری و تعمیر مداوم نخواهند داشت.
معایب سایبان دستی
از جمله معایب سایبان دستی می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- باز و بسته شدن به صورت دستی
- دوام و مقاومت کم تر از سایبان های برقی
- مشکل در باز و بسته شدن پس از مدتی استفاده
علت استفاده از سایبان برقی به جای سایبان دستی
از جمله دلایل استفاده از سایبان برقی به جای سایبان دستی می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- سایبان های برقی دارای نما و ظاهر بسیار شیک تر و مدرن تر نسبت به سایبان های دستی داشته و به همین دلیل در مکان هایی چون رستوران ها، کافی شاپ ها و فست فود ها بسیار پرکاربرد هستند.
- سایبان های برقی به راحتی توسط یک ریموت از راه دور کنترل شده و نیازی به باز و بسته کردن آن ها توسط دست نخواهد بود. بنابراین این دسته از سایبان ها نسبت به سایبان های دستی دارای سهولت بالا در استفاده هستند.
- در طراحی و اجرای سایبان های برقی، از متریال و تجهیزات فلزی بسیار باکیفیتی استفاده می شود. به عنوان مثال بدنه به کار رفته در موتور سایبان های برقی از جنس آلومینیوم یا فولاد ضد زنگ بوده و به همین دلیل نیز در شرایط متفاوت آب و هوایی دچار زنگ زدگی و خوردگی نخواهند شد. بنابراین سایبان های برقی نسبت به نوع دستی از دوام و ماندگاری طولانی تری برخوردار هستند.
- استفاده از سایبان های برقی برای افراد معلول و مسن بسیار راحت تر است و بر خلاف سایبان های دستی نیاز به صرف انرژی نخواهند داشت.
- سایبان های برقی نسبت به سایبان های دستی دارای مقاومت بیشتری در برابر نفوذ آب، اشعه یو وی، آتش سوزی و غیره هستند.
در پایان
شرکت صنعتی هوبر دارای سال ها تجربه در زمینه اجرای سقف های متحرک بوده و تمامی خدمات اجرایی خود را توسط تیم حرفه ای و متخصص خود به مشتریان ارائه می دهد. از جمله محصولات متنوع این مجموعه نیز می توان به انواع سایبان متحرک، سقف جمع شونده ، پرگولا، سقف متحرک پارچه ای و سقف برقی اشاره نمود. شما می توانید جهت اطلاع از چگونگی انجام پروژه های سقف و سایبان متحرک، با شرکت صنعتی هوبر تماس گرفته و اطلاعات لازم را از کارشناسان ما دریافت نمایید.
بدون دیدگاه