پرگولا، سایبانی برای ایجاد حریم شخصی و محیطی برای غذا خوردن، سرگرمی و دورهمی های دوستانه در فضای باز است و بسیاری از افراد دوست دارند با ساخت آن در حیاط خانه خود، در فضایی زیبا لحظات خود را سپری کنند.

این سازه برای برگزاری جشن و مهمانی در فضای باز هم می تواند ایده خوبی باشد علاوه بر اینکه طراحی سقف باز آن می تواند آشپزی را آسان و بدون خطر کند.

پرگولا

در ادامه با بررسی اینکه پرگولا چیست و چه کاربردهایی دارد و همچنین معرفی انواع و ساختار آن همراه ما باشید.

پرگولا چیست؟

یکی از سازه های داخلی ساختمان که می تواند برای محوطه آرایی اجرا شود، پرگولا است. pergola سازه ای از جنس چوب است و در بعضی موارد می توان آن را با فلز، چوب پلاست یا ترموود هم طراحی کرد.

از Pergola در چیدمان حیاط، باغ، ویلا، روف گاردن و در تراس گاردن استفاده می شود. این سازه در نقش یک سایه بان، محیطی گرم و دوستانه را برای مهمانی ها، جشن ها و دورهمی های خانوادگی ایجاد می کند.

این سازه در دسته بندی طرح های سقف باز و ساختارهای تیر و ستونی قرار می گیرد. این ساختار به عنوان یک سرپناه برای ایجاد فضای نشیمن و غذاخوری بسیار محبوب است و در اغلب مدل های آن، چهار ستون برای نگهداری سقف طراحی می شوند.

به بیانی دیگر، پرگولا یک سازه چهار ضلعی با 4 ستون است که شما می توانید جنس ستون ها را از چوب، فلز، سنگ یا موارد دیگر انتخاب کنید. خصوصیت دیگر این سازه، سقف مشبکی آن است که آن را از دیگر سایه بان ها متمایز می کند. ساختار مشبک پرگولا، نیم سایه ای را برای چیدمان صندلی و مبلمان ایجاد می نماید و این امکان را فراهم می کند که از فضای در اختیار حداکثر استفاده به عمل آید.

مزیت های اجرای پرگولا

نصب و اجرای pergola مزایایی را برای فضای باز به همراه دارد که عبارتند از:

  • ایجاد فضای مشخص

با طراحی پرگولا می توانید یک فضای مشخص برای هدف خاصی را تعیین کنید. به عنوان مثال با ساخت پرگولا در وسط حیاط خانه خود، محلی برای خوردن غذا یا سرگرمی کودکان در هوای آزاد خواهید داشت.

  • حریم خصوصی

این سازه یک فضای خصوصی را در فضای باز برای شما ایجاد می کند. اگر می خواهید جمع خانوادگی خود را از سایر فضاها مجزا کنید، کافیست در اطراف آن پرده نصب کنید و یک محیط کاملاً خصوصی برای خود داشته باشید.

  • ایجاد فضا برای گیاهان

برای شیک و زیباتر کردن فضای حیاط و خانه خود می توانید گل و گیاهان را روی دیوارها و سقف Pergola قرار دهید و فضایی طبیعی و شاداب به وجود آورید.

  • افزایش ارزش ساختمان

طراحی Pergola در ساختمان می تواند ارزش خانه شما را بالا ببرد و یک مزیت برای خانه شما به حساب آید.

  • قابل ترکیب با سازه های دیگر

شما می توانید با توجه به سلیقه خود، پرگولا و آلاچیق را به صورت ترکیبی بسازید اما مهم است که معمار شما به اندازه کافی حرفه ای باشد.

  • قابل اجرا با موارد مختلف

ساخت پرگولا قیمت مقرون به صرفه ای دارد زیرا شما می توانید با انواع مواد مختلف چوب، ترموود و… این سازه را بسازید.

  • زیبایی محوطه

Pergola ظاهر شیک و زیبایی دارد و از همین جهت می تواند زیبایی خانه شما را چندین برابر کند.

کاربردهای پرگولا

پرگولا جزو سازه های تزئینی و کاربردی می باشد و برای موارد زیر استفاده می شود :

  • زیباسازی مسیرهای عبور

بدون شک شما هم از یک راهرو در فضای باز با سقف چوبی عبور کرده اید که در مسیرهای عبور قرار دارند. برای جذابیت بیشتر یک مسیر، از Pergola به عنوان سقف یا دیواره مسیر عبوری استفاده می شود که پر از گل و گیاهان است و شادابی را به عابران هدیه می کند.

  • سایه بان در روزهای گرم و آفتابی

از کاربردهای دیگر پرگولا، سایه بان در روز های گرم و آفتابی است. شما می توانید پرگولا را به شکل مسقف یا غیر مسقف بسازید که انواع مسقف آن برای سایبان مبلمان خانگی، پارکینگ و درب ورودی ساختمان پیشنهاد می شود. همچنین می توانید از پرگولا نیمه مسقف و یا با سقف شفاف استفاده کنید که ظاهر شیک و مدرنی دارد.

  • پرگولا برای فضای مهمانی

یکی از کاربردهای پرگولا برای برگزاری جشن ها و مهمانی هاست. معمولاً زیر سایه پرگولا انواع مبلمان چیده می شود که برای نشستن و دورهمی ها بسیار مناسب است. تابستان ها در زیر سایه پرگولا و در زمستان ها در کنار یک آتشدان دنج و گرم، استراحت لذت بخش تر می شود.

  • تکیه گاه گیاهان

یکسری از گیاهان که به صورت رونده رشد می کنند باید تکیه گاهی داشته باشند و در محلی بالاتر از سطح زمین قرار بگیرند. پرگولا را می توانید در کنار محوطه کاشت این گیاهان قرار دهید و شاخه های بلند را به آن هدایت کنید. با این کار، سایه کاملی داخل پرگولا ایجاد می شود و علاوه بر آن زیباتر هم خواهد شد.

  • طراحی تراس

اگر تراس خانه شما بزرگ است، می توانید از پرگولا برای ایجاد فضای زیبا و دنج استفاده کنید. ساخت پرگولا در تراس شما را از حیاط بزرگ بی نیاز می کند و با گیاهانی که در سرتاسر آن قرار دارند، از زیبایی آنها نیز لذت می برید.

  • فضای سایه دار

کسانی که در شغل باغبانی و کشاورزی فعالیت دارند می توانند با ساخت یک پرگولا در باغ خود، یک فضای سایه دار را ایجاد کنند و در زمان های استراحت محیطی بدون آفتاب داشته باشند.

انواع پرگولا

بررسی معایب پرگولا

شاید شما تصمیم گرفته‌اید برای محوطه باغ یا ویلای خود یک نوع سایبان از نوع پرگولا بسازید. مهمترین حسن پرگولا این است که به دلیل داشتن ساختار مشبک، می‌تواند نور را به صورت لایه لایه وارد قسمت داخلی سایبان کند. بنابراین رقص نور ایجاد شده ناشی از این ساختار مشبک پرگولا واقعاً فضای بسیار دیدنی را برای ما ایجاد می‌کند. اما همین موضوع می‌تواند یک عیب به حساب بیاید. در واقع پرگولا چند عیب دارد:

  • با توجه به اینکه سقف و حتی بدنه طراحی پرگولا به صورت مشبک است بنابراین ما در تمام طول سال نمی‌توانیم از این سایبان استفاده کنیم. برای مثال در پاییز و زمستان که وزش باد شدید بوده و بارندگی‌های فراوان را تجربه می‌کنیم، قطعاً نشستن در زیر سایبان پرگولا اصلاً امکان‌پذیر نخواهد بود.
  • از طرف دیگر در مناطقی که تابش نور خورشید بسیار زیاد است نباید به سراغ سایبان پرگولا برویم چون درست است که نور خورشید به صورت شکسته شکسته از لابلای این فضای مشبک وارد قسمت داخلی سایبان می‌شود ولی چون در مناطق گرم دما بسیار بالا است بنابراین کوچک‌ترین اشعه‌ای که وارد فضای داخلی سایبان شود قسمت‌های داخلی را بسیار گرم و غیر قابل تحمل خواهد کرد.
  • یکی دیگر از معایب پرگولا این است که عمدتاً در طراحی آن از چوب استفاده می‌شود. اولاً چوب یک ماده طبیعی است که به هر حال قطع شدن هر درخت می‌تواند لطمه‌ای را به بدنه محیط زیست وارد کند. دوما اگر چوب مقاوم در برابر رطوبت، نور خورشید و باد نباشد در مدت کوتاهی شاهد پوسیدگی پرگولا و حتی حمله آفات و حشرات خواهید بود.

انواع پرگولا

پرگولا انواع متفاوتی دارد که هر یک خاص و منحصر به فرد هستند. انواع این سازه بر اساس متریال و نوع طراحی به چند نوع تقسیم می شوند که عبارتند از:

پرگولا چوبی

پر سفارش ترین متریال برای ساخت پرگولا، چوب است زیرا هزینه ساخت مقرون به صرفه تری دارد و از نظر بیشتر افراد، ظاهر آن شیک تر است. پرگولا چوبی ممکن است در برابر آفت و پوسیدگی مقاومت بالایی نداشته باشد و به ناچار مجبور شوید بعد از چند سال آن را ترمیم و یا تعویض کنید پس توصیه می شود در انتخاب چوب پرگولا تحقیقات کافی را انجام داده و چوبی را انتخاب کنید که بیشترین مقاومت را در برابر شرایط آب و هوایی داشته باشد.

در ساخت پرگولا چوبی معمولاً از چوب‎ های ساج، سرو، ماهون و… استفاده می شود که در برابر تنش ‎های گرمایی، حشرات، رطوبت، نور خورشید و… مقاومت خوبی دارند. همچنین برای بالا بردن استحکام آن ها از واکس چوب و مواد شیمیایی خاصی بهره برده می شود.

پرگولا فلزی

پرگولا فلزی دردسرهای نوع چوبی را ندارد و دچار پوسیدگی نمی شود. برای ساخت این نوع  از فلزهایی مانند فولاد و آلومینیوم استفاده می شود که جزو متریال های فوق العاده مستحکم محسوب می شوند.

پرگولا فلزی با فولاد نیز ساخته می شود که ممکن است در تماس با آب و رطوبت دچار زنگ زدگی شود، در حالی که آلومینیوم زنگ نمی زند اما در عوض، استحکام فولاد از آلومینیوم بیشتر است.

پرگولا ترمووود

پرگولا ترموود

ترموود نوعی چوب مستحکم و مقاوم است که برای ساخت روف گاردن، تراس گاردن، سایه بان و… کاربرد دارد. از چوب ترموود می توان پرگولا هم ساخت که ظاهر خاص و جذابی دارد. نصب پرگولا ترموود راحت است همچنین در مقابل شرایط جوی مختلف، مقاومت خوبی از خود نشان می دهد.

پرگولا پی وی سی (PVC)

از متریال دیگری که در ساخت این سازه مورد استفاده قرار می گیرد می توان به پی وی سی اشاره کرد که نوعی پلاستیک است. این سازه ساخته شده با وی پی سی، پوسیده نمی شود، زنگ نمی زند و هیچ یک از مشکلات چوب و فلز را ندارد. همچنین به راحتی نیز قابل شستشو می باشد.

پرگولا چوب پلاست

چوب پلاست نوعی چوب پلاستیکی است که از نظر ظاهری شبیه به چوب واقعی است. این متریال انتخاب مناسبی برای طراحی pergola و سایه بان هاست و دچار پوسیدگی هم نمی شود.

پرگولا فایبرگلاس

یک نوع پرگولا دیگر از متریال فایبرگلاس ساخته می شود که در برابر شرایط آب و هوایی مقاومت خوبی دارد. پرگولا فایبرگلاس زیبایی خاصی دارد و می توان آن را به رنگ های دلخواه رنگ آمیزی کرد اما به نسبت دیگر انواع پرگولاها، هزینه ساخت و اجرای بالاتری دارد.

انواع شکل ظاهری پرگولا

Pergola از نظر شکل ظاهری هم در انواع مختلفی قابل طراحی است. محبوب ترین نوع آن عبارتند از:

  • متصل به دیوار

یک مدل از Pergola از یک طرف به دیوار ساختمان متصل است و از طرف دیگر روی دو ستون محکم قرار گرفته است.

  • قوسی

در نوع قوسی یک قوس جذاب و ظریفی دارد و مانند کمان در بالای آن پوشش داده می شود. در کنار اکثر آن ها که سقف مسطح دارند، طراحی قوسی یک مدل خاص محسوب می شود و انتخاب خاص پسندهاست.

  • مستقل

نوع مستقل همان طور که از اسم آن هم مشخص است، از ساختمان به طور کامل مجزاست و شامل 4 ستون می باشد.

  • پرچین دار

پرگولا پرچین دار مثل بعضی از دیوارهایی که پرچین دارند، دارای دیواره های پرچین دار می باشد و ظاهر آن شبیه به آلاچیق است.

انواع سقف پرگولا

برای ایجاد سایه و محافظت در برابر نور آفتاب می توان از انواع نمونه های زیر در ساختار pergola استفاده کرد تا کارایی آن را بهتر کرد. انواع سقفی که می توان در آن به کار برد عبارتند از:

سقف پارچه ای

پرگولا مسقف با سقف پارچه ای از زیبایی خاصی برخوردار است اما انتخاب این نوع سقف بستگی به شرایط آب و هوایی منطقه دارد. به عنوان مثال برای مناطقی مثل شهرهای شمالی که بارندگی بسیار است، پرگولا با سقف پارچه ای نمی تواند انتخاب خوبی باشد.

سقف کرکره ‌ای

سقف متحرک آن می تواند از جنس آلومینیوم ساخته شود که در برابر نور خورشید و باد مقاوم باشد. این مدل سقف را می توان در برابر جریان هوا و نفوذ نور خورشید تنظیم کرد بدین صورت که زاویه های کرکره قابل تغییر هستند و یا امکان بسته شدن کامل آن وجود دارد. سقف کرکره ای قابل طراحی به صورت دستی و مکانیزه می باشد.

سقف جمع شونده

Pergola با سقف جمع شونده امکان جمع کردن سقف را به طور کامل فراهم می کند. این مدل سقف دارای نسخه های موتوری هم هست که به راحتی باز و بسته می شود.

نحوه ساخت Pergola

برای ساخت پرگولا ابتدا مکان یابی و زیرسازی انجام می گیرد. این سازه دارای سقف باز و 4 ستون می باشد و برای اجرای آن نیاز به یک سطح مسطح خواهد بود. اگر چنین سطحی در اختیار نباشد، ابتدا کف سازی انجام می گیرد تا سطحی صاف برای نصب مهیا شود. همچنین در مکان یابی ساخت آن، معمولاً محل های سایه دار انتخاب می شوند.

در مرحله بعد از کف سازی، محل نصب ستون های Pergola انتخاب می شود و پس از قرار دادن ستون در حفره، مخلوط سیمانی یا بتن درون حفره را پر می کند تا ستون در جای خود ثابت بماند.

پس از اینکار، حدود دو روز لازم است تا سیمان به طور کامل خشک شود و در نهایت سقف بر روی ستون قرار داده می شود.

پرگولا نام دیگر سایبان چوبی

آیا پرگولا همان سایبان چوبی است؟ در پاسخ به این سوال می‌ توان گفت که بله. در واقع پرگولا همان سایبان چوبی است که در طراحی و ساخت آن از چوب‌ های متفاوتی همچون چوب های طبیعی، چوب پلاست، ترموود و غیره به‌ کار برده می‌ شود. همچنین به‌ دلیل طراحی و ساخت بیشتر سازه پرگولا در نوع چوبی، به این نوع از سازه‌ های امروزی سایبان چوبی نیز گفته شد و از استحکام و دوام مناسبی نیز برخوردار می‌ باشند. وزن موجود پرگولا یا سایبان چوبی بسیار پایین‌ تر از پرگولا فلزی یا سایبان فلزی بوده و به‌ دلیل استفاده از چوب در طراحی و ساخت آن‌ ها، دارای نمای بسیار زیبا تر، گرم‌ تر و منحصر به‌ فرد تری می‌ باشند.

همچنین به این نکته نیز توجه نمایید که پرگولا یا سایبان چوبی بسیار متفاوت‌ تر از سازه‌ های آلاچیق است و برخلاف آن‌ ها، به صورت سازه‌ هایی با سقف‌ های مشبک و یا بدون سقف اجرا می شوند و بیشترین کاربرد آن‌ ها نیز در فضاسازی باغ تالار ها و بخش ورودی ساختمان‌ ها، تراس، حیاط خلوت منازل شخصی و غیره می‌ باشد.

راه‌ های افزایش طول عمر پرگولا

همان‌ طور که گفته شد پرگولا، سازه‌ ای است که در طراحی و ساخت آن از چوب‌ های بسیار مقاوم و با کیفیتی همچون چوب‌ های طبیعی، چوب پلاست، ترموود و غیره به کار برده شده و به‌ دلیل استفاده از متریال‌ های مرغوب و مقاوم در ساخت آن‌ ها، این سازه‌ ها از طول عمر بالایی نیز برخوردار هستند. از جمله راه‌ حل‌ های بسیار تاثیرگذار در افزایش طول عمر پرگولا، می‌ توان به چند مورد زیر اشاره نمود:

نگهداری مناسب

یکی از عوامل بسیار تاثیر گذار در افزایش طول عمر سازه‌ های پرگولا، استفاده و نگهداری مناسب از این نوع سازه ها می‌ باشد. راهکار هایی همچون تعمیر منظم پرگولا، حفظ رطوبت در بدنه پرگولا، جلوگیری از آسیب به بدنه پرگولا، نظافت منظم، جلوگیری از تغییر رنگ بدنه پرگولا و غیره می‌ تواند بی سبب افزایش طول عمر این سازه شود.

متریال با کیفیت

استفاده از متریال و تجهیزات با کیفیت و مرغوب در طراحی و ساخت سازه‌ های پرگولا، یکی دیگر از عوامل بسیار تاثیر گذار در افزایش طول عمر این سازه می‌ باشد. به کار بردن از چوب‌ هایی همچون ترموود و چوب پلاست در کیفیت‌ های بسیار بالا می‌ تواند سبب افزایش طول عمر مناسب آن شود.

محافظت در برابر حشرات

همان‌ طور که گفته شد سازه‌ های پرگولا دارای سقف‌ های مشبک هستند و جهت ایجاد سایبانی مناسب در فضای داخلی آن‌ ها، از انواع گیاهان طبیعی همچون پیچک و رونده به‌ کار برده می‌ شود. وجود گیاهان طبیعی در این سازه‌ ها، می‌ تواند سبب جذب انواع حشرات موذی و خورنده شده و به‌ دنبال آن سبب بروز آسیب به بدنه پرگولا شود. بنابراین برای جلوگیری از بروز این مشکلات و افزایش طول عمر سازه‌ های پرگولا، بهتر است از مواد ضد حشرات و همچنین ضد قارچ استفاده نمایید.

استفاده از روکش مناسب

به‌ کار بردن از روکش های محافظ و مقاوم بر روی بدنه چوبی پرگولا، می‌ تواند از بروز آسیب هایی همچون پوسیدگی، خوردگی، تغییر رنگ در برابر نور مستقیم آفتاب و غیره جلوگیری نموده و طول عمر این سازه را افزایش دهد.

قیمت پرگولا

گزبو چیست؟

گزبو (Gazebo) و یا گزیبو سازه‌ ای مدرن است که مانند پرگولا در مناطق آزاد و فضا های باز از آن‌ ها استفاده می‌ شود و در فرهنگ ایرانی تحت عنوان بهار خواب شناخته می‌ شود. سازه گزبو از متریال‌ های گوناگونی قابل ساخت بوده که مهم‌ ترین متریال آن، چوب می‌ باشد. از گزبو در مکان‌ های گوناگونی همچون حیاط، پشت‌ بام منازل، روف گاردن، بهار خواب، باغ، زمین‌ های ورزشی و غیره استفاده‌ شده و سقف آن نیز به‌ صورت پوشیده و یا نیمه‌ باز طراحی و اجرا می‌ شود.

گزبو نیز همانند سازه پرگولا بر اساس متراژ محیط، در ابعاد و سایز های گوناگونی قابل طراحی و اجرا است و در محیط های باز همچون حیاط، سازه‌ ای مستقل می‌ باشد. استفاده از گزبو در کشور هایی چون ایتالیا، ایران و همچنین چین بسیار رواج داشته و علاوه‌ بر کاربرد آن در محیط‌ های باز، قابل نصب و اتصال به انواع ساختمان‌ ها، دکه‌ ها، بلودر ها، پاویون‌ ها و غیره نیز می‌ باشد. 

سازه گزبو و پرگولا نیز دارای تفاوت‌ هایی با یکدیگر هستند که در ادامه به بررسی آن‌ ها خواهیم پرداخت. 

آربور چیست؟

آربور (Arbor) سازه‌ ای است بسیار کاربردی که از آن در محوطه‌ هایی همچون باغ‌ ها و فضای باز ویلا ها استفاده‌ شده و در واقع طاق‌ هایی هستند که در بخش ورودی محوطه های خارجی از آن‌ ها به کار برده می‌ شود. در بیان ساده‌ تر می‌ توان گفت که آربور ها سازه‌ های عمودی شکل هستند که رایج ترین متریال استفاده‌ شده در ساخت آن‌ ها، متریال چوب بوده و جهت تزیین آن‌ ها نیز از گیاهان پیچک همچون تاک استفاده می‌ نمایند. آربور ها دارای سقف‌ های نیمه‌ باز با طراحی‌ های ساده و مشبک هستند و می‌ توانند به شکل‌ های گوناگونی همچون قوسی، گنبدی، مسطح و غیره طراحی و اجرا شوند.

آربور ها علاوه‌ بر استفاده در قسمت‌ های ورودی محوطه های باز، می‌ توانند تحت عنوان استراحتگاه‌ های بسیار کوچکی نیز در بخش‌ های گوناگون باغ و فضای خارجی منازل ویلایی به کار برده شوند و سازه‌ ای بسیار مدرن و منحصر به‌ فرد می‌ باشند. شکل ساختاری سازه آربور نیز، دارای ۲ یا ۴ ستون به‌ عنوان پایه‌ های اصلی است و نسبت‌ به سازه پرگولا یا گزبو، دارای ابعاد بسیار کوچک‌ تری می‌ باشد. 

از جمله کاربرد های سازه آربور نیز می‌ توان به مشخص کردن مسیر رفت‌ و آمد در محوطه‌ های خارجی، ایجاد استراحتگاه‌ های موقت، پنهان نمودن عیوب محوطه‌ سازی، قاب بندی فضای سبز و غیره اشاره نمود. 

سازه‌ی آربور نیز با پرگولا دارای تفاوت‌ هایی است که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت.

تفاوت پرگولا با گزبو و آربور

همان‌ طور که گفته شد سازه‌ هایی چون گزبو و آربور، دارای تفاوت‌ هایی با سازه پرگولا هستند که عبارتنداز:

تفاوت پرگولا و گزبو 

  • یکی از مهم‌ ترین تفاوت‌ های موجود میان سازه پرگولا و گزبو، تفاوت در نوع طراحی و اجرای سقف آن‌ ها می‌ باشد. نوع طراحی به‌ کار رفته در ساخت سقف و ستون‌ های سازه گزبو، بسیار پیچیده‌ تر از پرگولا است و اسکلت‌ بندی آن بسیار متفاوت‌ تر از پرگولا می‌ باشد. 
  • سازه‌ های پرگولا قابل اجرا با سقف‌ های کاملاً باز هستند، اما سازه‌ های گزبو دارای سقف‌ های نیمه‌ باز و یا کاملاً پوشیده هستند. 
  • یکی دیگر از تفاوت‌ های میان پرگولا و گزبو، تنوع بالای ساخت در سازه پرگولا نسبت‌ به گزبو می‌ باشد. سازه‌ های پرگولا دارای انواع متفاوتی همچون شیشه‌ ای، پرچین‌ دار، ثابت، طلقی، متحرک و غیره هستند و نسبت‌ به گزبو از تنوع بسیار بیشتری برخوردار می‌ باشند.

تفاوت پرگولا و آربور 

  • یکی از مهم‌ ترین تفاوت‌ های موجود میان سازه پرگولا و سازه آربور، تفاوت در نوع کاربرد آن‌ ها می‌ باشد. همان‌ طور که گفته شد مهم‌ ترین کاربرد پرگولا، استفاده از آن جهت گذراندن اوقات فراغت و هم‌ نشینی با دوستان و لذت بردن از فضای بیرونی در زیر سایه آن به‌ ویژه در روز های آفتابی است. اما آربور ها جهت استفاده طولانی‌ مدت قابل طراحی نبوده و از آن‌ ها تنها برای مشخص نمودن بخش‌ های ورودی محوطه و یا استراحتگاه‌ های بسیار موقت در زمان‌ های کم استفاده می‌ شود. 
  • یکی دیگر از تفاوت‌ های میان پرگولا و آربور، تفاوت در ابعاد و سایز طراحی و اجرای آن‌ ها می‌ باشد. سازه‌ های پرگولا دارای ابعاد بسیار بزرگ‌ تری نسبت‌ به سازه‌ های آربور هستند و به‌ همین جهت فضای مناسبی را برای گذراندن وقت با خانواده و دوستان به مدت طولانی ایجاد می‌ نمایند. 
  • در فضای داخلی سازه‌ های پرگولا، امکان استفاده از تجهیزاتی همچون مبلمان، میز، آتشدان و غیره وجود داشته اما در آربور به دلیل ابعاد و سایز بسیار کوچک آن، این امکان وجود نخواهد داشت. 
  • یکی دیگر از تفاوت‌ های موجود میان پرگولا و آربور، تفاوت در ساختار این دو سازه می‌ باشد. پرگولا دارای ستون‌ های بسیار بیشتری در ساختار خود نسبت‌ به آربور است و سقف به‌ کار رفته در آن نیز بسیار مستحکم‌ تر و پیچیده‌ تر از آربور بوده و دارای وزن سنگین‌ تری می‌ باشد. 
  • قیمت طراحی، ساخت و اجرای پرگولا نیز به دلیل ابعاد بسیار وسیع‌ تر و زیرسازی‌ های ساخت آن نسبت‌ به آربور بسیار بیشتر می‌ باشد.

قیمت پرگولا

هزینه ساخت پرگولا بسته به عوامل مختلفی متفاوت خواهد بود، از جمله مدل آن، طرح، جنس چوب و رنگ مصرفی، اندازه سازه و مساحت آن، نوع سقف پرگولا، محل پروژه و… .

شما عزیزان می توانید برای بهره مندی از مشاوره در زمینه طراحی و اجرای انواع Pergola با شماره تماس موجود در سایت تماس بگیرید تا کارشناسان هوبر شما را راهنمایی کنند.

اجرا و سفارش پرگولا

خرید و نصب پرگولا در تهران با شرکت هوبر برترین مجری انواع سبک پرگولا، سایبان و سقف متحرک در تهران و حومه، با بیش از نزدیک به یک دهه فعالیت در طراحی و اجرای سیستم سقف مکانیزه و سقف برقی انجام می شود. جهت دریافت مشاوره در خصوص اجرا و مشاوره با کارشناسان ما در هوبر در تماس باشید.

سوالات متداول

پرگولا چیست؟

پرگولا از جمله سازه های داخلی ساختمان است که به عنوان سرپناهی محبوب و مناسب برای محوطه آرایی، ایجاد فضای نشیمن، ایجاد محیطی گرم و دوستانه در میهمانی ها، جشن ها و دورهمی های خانوادگی به کار برده می شود. جنس این سازه از چوب است، در برخی موارد نیز می توان آن را با فلز، چوب پلاست یا ترموود هم طراحی کرد.

بیشترین و مهم ترین کاربرد پرگولا چیست؟

مهم ترین کاربرد پرگولا ایجاد فضایی بسیار زیبا، دلنشین و صمیمی در دورهمی های خانوادگی و دوستانه است.

قیمت پرگولا در هوبر چگونه محاسبه می شود؟

قیمت هوبر بر اساس مدل، طرح، جنس چوب،رنگ مصرفی، اندازه سازه و مساحت آن، نوع سقف پرگولا و محل پروژه قیمت گذاری می شود.

آیا محصولات هوبر شامل گارانتی می شوند؟

هوبر سازه های اجرایی خود را در دو بخش و به مدت 5 سال و 2 سال گارانتی می کند. شروع بازه زمانی ضمانت نامه از تاریخ نصب محاسبه می گردد.

ضمانت نامه 5 ساله برای پارچه و موتور سیستم سقف متحرک و 2 ساله برای سازه، قطعات حرکتی، پوشش رنگ سازه و پروفیل آهنی در نظر گرفته شده است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *