ویژگی های سقف برقی

سقف برقی انتخابی ایده آل برای صاحبان رستوران ها و استخرها، کافه داران و همچنین گزینه ای مناسب به عنوان سقف برای پاسیو و حیاط خانه هاست.

سقف برقی، سازه الکتریکی مدرن و شیکی است که با استفاده از آن می توان فضایی را برای دورهمی ها و لذت بردن از هوای آزاد ایجاد کرد. اگر تصمیم به سفارش و خرید سقف برقی دارید، در ادامه این مطلب برآنیم شما عزیزان را با ویژگی های این سازه آشنا کنیم تا انتخاب بهتری داشته باشید. لطفا با ما همراه باشید.

سقف برقی چیست؟

سقف برقی از انواع سقف های قابل جابجایی است که عمدتاً در فضاهای باز و تفریحی همچون رستوران ها، کافی شاپ ها، هتل ها، باغ تالارها، استخرها و… نصب می شود. استفاده از سقف برقی فقط برای دکوراسیون نیست و دارای ویژگی هایی است که هزینه کردن برای آن ارزشمند خواهد بود. این مدل سقف در مدل های دستی و اتوماتیک قابل طراحی است که در نوع دستی از یک ریموت برای کنترل آن استفاده می شود و مدل اتوماتیک هم با مجهز بودن به سنسورهای مخصوص، در مواقع نیاز باز و بسته می شود.

ویژگی های سقف های برقی

امروزه استفاده از انواع سقف های برقی در مکان هایی همچون رستوران ها و کافه ها رایج شده است، پرا که علاوه بر جذاب کردن ظاهر فضا، عایقی را در مقابل گرما و سرما فراهم می آورد. سقف برقی دارای ویژگی ها و مزایایی است که شما با دانستن این ویژگی ها، برای خرید این نوع سقف تردید نخواهید داشت. از جمله این ویژگی ها عبارتند از :

  • کاربردهای بسیار

اولین ویژگی سقف برقی، کاربرد وسیع آن است. شاید در ساختمانی که زندگی می کنید یا در محل کارتان، منطقه ای وجود دارد که بدون سقف رها شده است، بدون شک سقف برقی برای این منطقه می تواند کاربرد داشته باشد. مسقف کردن رستوران ها و کافه های فضا باز، باغ تالار ها، استخرها، گلخانه ها و… از دیگر استفاده های سقف برقی هستند.

  • قیمت مناسب و مقرون به صرفه

سقف برقی قیمت مناسبی هم دارد و هزینه زیادی برای شما در بر نخواهد داشت ضمن اینکه طول عمر بالای این سازه آن را مقرون به صرفه تر می کند.

قیمت ساخت سقف برقی با در نظر گرفتن عواملی از جمله محیط تحت پوشش، جنس رویه سقف، نوع موتور و تعداد موتور های استفاده شده و… تعیین می شود. شما عزیزان می توانید جهت اطلاع از قیمت روز این سازه با شرکت هوبر تماس بگیرید تا کارشناسان ما شما را بهتر راهنمایی کنند.

  • مقاوم در برابر بارندگی، خورشید و آتش سوزی

عوامل طبیعی همچون بارندگی، نور خورشید، وزش باد، رطوبت، آتش سوزی و… اثری روی سقف برقی نخواهند داشت و در برابر این عوامل مقاومت بالایی نشان می دهند. سقف برقی با فراهم کردن فضایی بدون مزاحمت، نشستن در هوای آزاد را برای شما لذت بخش می کند.

  • امکان هوشمند سازی 

سقف برقی قابلیت هوشمندسازی دارد و با نصب یک سنسور می توانید این سازه را برای بارش باران، زمان خاموش و روشن شدن و… هوشمند کنید.

  • قابلیت نورپردازی 

از دیگر ویژگی های سقف برقی امکان نورپردازی کردن آن است. زیبایی این سازه در محیط هایی همچون رستوران ها، تالارها و کافه ها اهمیت دارد که با نصب لامپ های LED به سقف متحرک می توان به زیبایی محیط افزود.

  • محافظ باران

سقف متحرک را می توان همراه با یک سیستم آبگیر طراحی کرد که این سیستم باعث می شود در مواقع بارندگی، آب تخلیه شود و شما حتی در شدید ترین بارندگی هم از هوا لذت ببرید.

  • عایق گرما و سرما

سقف برقی، عایق مناسبی برای فضای گرم و سرد فراهم می کند و باعث می شود که در هزینه های گرمایش و خنک سازی صرفه جویی شود.

  • امکان نصب سیستم خنک کننده

در روزهای داغ تابستانی که گرمای هوا بسیار آزار دهنده است، می توان بر روی سقف متحرک سیستم خنک کننده نصب کرد و برای مشتریان کافه و رستوران هوای خنکی را فراهم کرد.

  • محافظ مبلمان فضای باز

اگر سقف برقی را در تراس یا حیاط خانه خود نصب کنید، مبلمانی که چیده اید از آسیب نور خورشید و دیگر عوامل در امان خواهند بود همچنین برای رستوران ها و کافه های فضا باز هم این ویژگی صدق می کند.

  • گسترش فضای مفید

با نصب سقف برقی در رستوران و کافه خود می توانید از ظرفیت های موجود در فضا مخصوصاً تراس و حیاط بیشترین استفاده را ببرید و ظرفیت های صندلی را برای مشتریان خود افزایش دهید.

  • نصب و استفاده ساده

نصب سقف برقی توسط تکنیسن ها در کمتر از نیم روز انجام می گیرد و استفاده از آن هم ساده است. اگر مدل دستی را انتخاب کرده باشید، تنها با یک ریموت می توانید سقف را باز و بسته کنید و در مدل های اتومات هم که صورت خودکار باز و بسته می شوند.

  • قابلیت جابجایی

سقف برقی قابل جابجایی می باشد و تمامی اتصالات با پیچ و مهره هایی که وصل شده اند، باز می شوند. بنابراین در صورت تغییر محل کافه، رستوران و… نصب این سازه در محل جدید امکان پذیر می باشد.

اجزای سقف برقی

سقف برقی شامل اجزای متنوعی می باشد، از جمله:

  • پروفیل

پروفیل سقف برقی عمدتاً از جنس های آلومینیوم یا فولاد انتخاب می شود و سپس توسط رنگ مخصوص رنگ آمیزی می شود. پروفیل رنگ شده در برابر عوامل محیطی مقاوم است و در صورت عدم رنگ شدن بعد از مدت زمان کوتاهی دچار زنگ زدگی و پوسیدگی خواهد شد.

  • لایه پوششی 

لایه پوششی سقف برقی از متریال های مختلف پارچه ای، فلزی و پلی کربنات انتخاب می شود که با توجه به محل نصب و همچنین سلیقه مشتری، می توان یکی از این متریال ها را انتخاب کرد.

  • موتور

برای ساخت سقف برقی از موتور هم استفاده می شود که متناسب با متراژ محل نصب، اندازه های کوچک تا بزرگ موتور به کار گرفته می شوند. در بعضی از سقف های برقی نیز ممکن است از تعداد بیشتری موتور برای تأمین برق مورد نیاز سقف استفاده شود.

  • مکانیزم ریل 

ریل یکی دیگر از اجزای سقف برقی است که معمولاً از جنس تفلون پلی آمید است. این جنس بر اثر استفاده طولانی مدت آسیبی نمی بیند و مقاومت بالایی دارد.

سفارش ساخت سقف برقی

شرکت هوبر با چندین سال تجربه در زمینه ساخت انواع سقف متحرک پارچه ای، سقف برقی، پرگولا و … آماده طراحی و ساخت سقف متحرک با توجه به ویژگی های مورد انتظار شماست.

شما عزیزان می توانید جهت بهره مندی از مشاوره رایگان و همچنین راهنمایی در خصوص قیمت این سازه الکترونیکی، با کارشناسان ما در هوبر با شماره 02188607832 تماس حاصل نمایید. کارشناسان ما پاسخگوی شما عزیزان هستند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *